Tranfić Fizio Medical Centar

Najveći dio tegoba sustava za pokretanje nastaje zbog smanjenja opsega pokreta uzrokovanog uklještenjem živca, ozljedom ligamenata ili hrskavice, stvaranjrm priraslica, grča mišića, neželjenog kontakta tkiva sa vratnim krvnim žilama. Ovakvi poremećaji mogu uzrokovati lokalnu bol ili grč, ali i udaljenije simptome poput trnjenja…

Stručni tim

Stručni tim Poliklinike Tranfić formirao se, obrazovao i usavršavao prema potrebama pacijenata i kao takav spreman je odgovoriti najvećim izazovima iz područja liječenja sustava za pokretanje. Osim toga surađujemo s brojnim stručnjacima iz srodnih područja, poput ortopeda, neurokirurga, specijalista sportske medicine i drugih.

Poznati klijenti

Kod vrhunskih sportaša, opterećenja kralježnice i zglobova vrlo su velika, pa su ujedno i najbolji test učinkovitosti naših tretmana i preventive. Samo zdrava kralježnica može izdržati opterećenja koja se događaju u atletici, jedrenju, gimnastici, rukometu, košarci, itd.

Vaša pitanja

Pacijentima koji pate od tegoba vezanih za kralježnicu često netočno govore da “s tim” treba živjeti. Naš je pristup terapiji takav da poboljšanjem funkcije otklanjamo uzroke problema, bilo išijasa, vrtoglavice ili sportske ozljede.